Patrol and Move-and-fill

Post Reply
Greggers
Posts: 6
Joined: Nov 19th, '17, 08:01
Location: Kansas City, MO

Patrol and Move-and-fill

Post by Greggers » Nov 19th, '17, 08:10

Addicted to the game for sure!

I would like to be able to send all patrolling units in a single station out at once. It’s very time-consuming to have to manually send each single unit on patrol. Also it would be great if they could automatically go back to patrolling after a call.

My other suggestion is having a “move and fill” option for fire units. For example, if many units are working a large incident that leaves holes in coverage, you could temporarily move a unit to another station to fill in.

Thanks!
:ugeek: Greggers

Greggers
Posts: 6
Joined: Nov 19th, '17, 08:01
Location: Kansas City, MO

Re: Patrol and Move-and-fill

Post by Greggers » Jan 13th, '18, 14:07

Hey just curious what anyone thinks about move and fill?
:ugeek: Greggers

Joedababa
Posts: 20
Joined: Sep 17th, '17, 08:15

Re: Patrol and Move-and-fill

Post by Joedababa » Jan 13th, '18, 17:36

Station relocation I think would be beneficial

Post Reply